logo

Copyright ©2019 Sjors & Ruud. All rights reserved
Sjors & Ruud | Pas gemaaid/gezaaid gras
Kom kijken naar podiumkunsten op pas gemaaid en pas gezaaid gras. Pas gemaaid gras is een zaterdagavond vol cabaret, toneel, muziek en dans, bekijk vier acts van verschillende disciplines. Laat je verrassen door betoverende cabaretiers, hilarische dansers, aangrijpende muzikanten en energieke acteurs. Tijdens pas gezaaid gras is de zondag gevuld met familietheater en de ruimte gevuld met workshops en gezelligheid.
open podium, voorstelling, de mess, harderwijk, sjorsenruud, theater
184
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-184,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Pas gemaaid/gezaaid gras

Categorie
Avondje uit, Op locatie, Theater

Pas gemaaid gras

Kom er lekker bij zitten en geniet van het talent op Pas gemaaid gras! Laat je verrassen met vier verschillende optredens, van kleinkunst, toneel, cabaret tot muziek. Dit alles op de bijzondere locatie van de Mess in Harderwijk. Sjors & Ruud zorgen ervoor dat het gras gemaaid is voor dit aanstormend theatertalent.

 

Datum

zaterdag 19 oktober 2019
Aanvang: 20:00 uur (deuren open om 19.30 uur)

 

Optredens

Siebe Palmen – Ons als gewicht

Hij is mensenschuw, introvert en beroepskluizenaar in de dop. Toch werkt hij ook al zijn halve leven met veel plezier in de horeca, is hij niet vies van een feestje en maakt graag nieuwe vrienden. Zanger/liedschrijver Siebe Palmen zet in dit programma uiteen waarom hij het liefste alleen op de wereld zou zijn, en dat toch ook nooit zou kunnen volhouden. Met kleine liedjes en grote impact.

Chronos – The Three Graces

The Three Graces is een dansvoorstelling over de herontdekking van vrouwelijkheid waarin het klassieke schoonheidsideaal wordt bevraagd. CHRONOS onderzoekt hoe de sensuele, haast onwerkelijke vrouw uit barokschilderijen zich verhoudt tot het brede concept van vrouw zijn in de huidige tijd.

Frank Brasser

Frank Brasser (1988) is de ambachtelijke warme poetsenbakker van de comedywereld. Captiverende verhalen wisselt hij af met scherpe en absurdistische one-liners.

Sjors & Ruud theatermakers – Mag ik al naar huis?

Sjors & Ruud op het 40 jarig huwelijksfeest van Gert & Teunie Brouwer. Al 40 jaar hetzelfde liedje. Is er ruimte voor verandering en nieuwe inzichten? Of dansen we door in de wereld die we kennen? Laat weten of je komt naar de ouderwetse meezingers, speeches, openingsdansen en blokjes kaas.

Bekijk ook onze Facebook pagina!

 

Prijs

Tickets kosten € 15 en zijn online te koop via deze link.

Of langs te gaan bij het Toeristen InformatiePunt (TIP) aan de Markt 10 in Harderwijk, te reserveren via 06-10006180 of tip@heerlijkharderwijk.nl.

 

Pas gezaaid gras

Met de hele familie op het gras genieten van theatertalent op Pas gezaaid gras! Met familievoorstellingen voor iedereen vanaf 4 jaar. Dit alles op de bijzondere locatie van de Mess in Harderwijk. Sjors & Ruud zorgen ervoor dat het gras gezaaid is, zodat je kan genieten van theatertalent op Pas gezaaid gras!

 

Datum

Zondag 20 oktober 2019
Tijd: 10:00 uur tot 14:00 uur

Programma
10.15 uur Soep van de dag
11.15 uur Vreemde Eend
12.15 uur Soep van de dag
13.15 uur Vreemde Eend

 

Optredens

Jehee Vertelt – Vreemde Eend

Eibert is een vreemde eend, althans dat vinden alle andere eenden. Ze vinden hem zo vreemd dat ze hem zelfs een mietje noemen. Als zijn vader hem ook zo noemt, rent Eibert weg van huis. Maar dan staat Eibert een avontuur te wachten, die alle eenden doen in zien dat zelfs vreemde eenden helden kunnen zijn.
Vreemde Eend is een vrolijke energieke voorstelling over pesten, anders zijn en jezelf blijven. Twee acteurs, één koffer en heel veel petjes. Een voorstelling voor de hele familie waar iedereen zich kan herkennen, want wie is er nou geen vreemde eend? …

Sjors & Ruud theatermakers – Soep van de dag

Aan het water bevindt zich een pittoresk restaurantje voor alle waterdieren. De eigenaar Billy is een sloddervos. Al het plastic afval gooit hij in een hoek van het restaurant. Maar wat gebeurt daar? De Vraatfloep komt tot leven en heeft honger! Het wil meer en meer, en dan…
In deze familievoorstelling nemen Sjors & Ruud je mee in een spannend avontuur samen met allemaal waterdieren. Vol humor, interactie en poppenspel gaan ze het gevecht aan tegen de Vraatfloep.

Bekijk ook onze Facebook pagina!

 

Prijs

Tickets kosten € 7,50 en zijn online te koop via deze link.

Of langs te gaan bij het Toeristen InformatiePunt (TIP) aan de Markt 10 in Harderwijk, te reserveren via 06-10006180 of tip@heerlijkharderwijk.nl.

 

Productie en presentatie

Sjors & Ruud theatermakers
in samenwerking met Culturele Broedplaats Mess en Stad als Podium

Locatie

De Mess, Harderwijk (Oranjelaan 11a, Harderwijk)

Poster

René van Wijngaarden