Sint gezocht

Sint gezocht

Sint gezocht

Sinterklaas is er klaar mee. In de winter elke dag lijstjes controleren, cadeautjes inpakken en dan ’s nachts, in de ijzige kou, de daken op. Met gevaar voor eigen leven cadeautjes in de schoorsteen gooien. Kinderen die zeuren dat het niet het goede cadeau is. Pieten die grapjes maken. Hij heeft er geen zin meer in. Andere feestdagen zijn veel leuker. De Paashaas huppelt in de lente rond om chocolade-eieren te verstoppen. De Koning van Nederland zwaait vanuit een glazen koets en speelt spelletjes met Koningsdag. De Kerstman zweeft door de lucht in zijn luxe slee met vliegende rendieren. Zal iemand met Sinterklaas willen ruilen? Ontdek het bij deze interactieve en humoristische voorstelling.

Boekingen

De theatervoorstelling heeft als thema ‘zelfvertrouwen’. De voorstelling duurt 25 minuten en wordt gespeeld door 1 acteur, die ook het geluid en licht bediend. De voorstelling wordt gespeeld voor families en schoolgroepen (groep 1 t/m 3).

Sint gezocht

Makers/spelers
Sjors & Ruud theatermakers

Poster
Ruud Moesbergen

Deze theatervoorstelling is geproduceerd in samenwerking met Stichting Podia Harderwijk en speelt in 2023 in Catharinakapel Harderwijk.

In samenwerking met
Speculaasstad
Catharinakapel
Jeugdtheater Harderwijk