het Nieuwe Normaal

Het Nieuwe Normaal

het Nieuwe Normaal

Welkom bij het NNN, Nederlands instituut voor het Nieuwe Normaal. 
Wat is het nieuwe normaal? De anderhalvemetersamenleving, een mondkapje, quarantaine, gesloten grenzen, angst voor een kuchje en een nies en vakantie in Nederland.
In het instituut kom je er eindelijk achter wat nú normaal is en nieuw is. Wat vanaf dit moment natuurlijk al normaal is. Of voor iedereen snel normaal wordt.

Deze theatervoorstelling gaat over de nieuwe situatie waarin we leven, de tijd mét het coronavirus, het nieuwe normaal. De acteurs Sjors Noordsij en Ruud Moesbergen stellen de vraag: Wat is normaal dan? Ze gaan in op onze gewoontes en verwachtingen. Op wat nu gebeurt, nu er van alles aan het veranderen is en we met z’n allen moeten wennen aan het nieuwe normaal. 

In drie aktes krijgt het publiek een inkijkje in het instituut en het Nieuwe Normaal.

Disclaimer:
De voorstelling is gemaakt volgens het Nieuwe Normaal, met goedkeuring van het Nederlands instituut voor het Nieuwe Normaal (NNN). Alle regels die op dit moment gelden, worden in acht genomen. Hierdoor kan het publiek en spelers wennen aan het nieuwe normaal en kunnen we lekker normaal doen. Want doe maar nieuw normaal, dat is al gek genoeg. 

In samenwerking met

Nederlands Instituut voor het Nieuwe Normaal

Het Nieuwe Normaal